Palvelut

Microblading on kestopigmentointimenetelmä, jossa ihon tyvisolukerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin viedään väripigmenttiä erittäin ohuiden neulojen kanssa.

Microblading- tekniikalla jäljitellään oikean karvan vahvuutta, muotoa ja suuntaa. Tällöin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen. Microblading tekniikassa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan ja sillä voidaan tuuheuttaa omia kulmakarvoja, korjata muotoa, tummentaa haalistuneita tai muutoin vaaleita kulmakarvoja.

Microblading tekniikalla saadaan luonnolliset ja kauniit kulmat, myös heille joilla ei ole kulmakarvoja ollenkaan.

Microblading-tekniikalla tehty pigmentointi ei ole ikuinen. Väri pysyy ihossa noin vuoden 3D-pigmentoinnillakin tehtynä, mutta joillakin jopa pidempään. Värin pysyvyyteen vaikuttaa mm.ihon kuivuus/rasvaisuus, ihon uusiutuminen, tietyt lääkkeet, tietyt lisäravinteet (esim. Omega-3), sairaudet(kilpirauhasen vajaa/liikatoiminta), stressi, hormonit, aktiiviurheilu sekä muut ulkoiset tekijät.

Kontraindikaatiot:
• diabetes (lupa lääkäriltä, ei voimassa olevia tulehduksia)
• Hemofilia(verenhyytymishäiriö sairaudet)
• Kova flunssa/kuume tai joki muu haittaava tulehdus
• Microblading alueella ruusufinni, atopia, akne, tulehdus tai prosiasis.
• Raskauden aikana ei suositella. Raskauden-tai imetyksen aikana värin tarttuvuus ja pysyvyys voi olla huonompi, hormonaalisista syistä.
• Syöpä ( lupa lääkäriltä)
• Roacutan kuurin jälkeen 6kk tai riippuen ihon kunnosta

Tekovaiheessa kulmat aluksi suunnitellaan ja mitataan. Vähintään viikko ennen laittoa voi käydä konsultointikäynnillä 50€, missä kulmat muotoillaan/värjätään ja katsotaan. Hinta hyvitetään laiton yhteydessä. Varsinkin vaaleakarvaisille tai tuuheille kulmille helpompi tehdä konsultointikäynnin jälkeen.

Microblading käsittelyn jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta, kirvelyä ja turvotusta. Paranemisaika vaihtelee 4-10vrk. Laiton jälkeen on hyvä 4 päivää ainakin välttää saunomista,hikoilua, uimista sekä auringonottoa. Parantuneitakin kulmia on syytä suojata auringolta +50 aurinkosuojalla, mikä ehkäisee haalistumista. Asiakas on itse vastuussa kulmien jälkihoidosta. Kulmia tarve viikon ajan rasvata hoitovoiteella useamman kerran päivässä kevyesti. Kulmat voi kestovärjätä kuukauden päästä laitosta.

Micropigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten rajauksien pysyvää korostamista. Väripigmentti ei kuitenkaan pysy ihossa ikuisesti. Tekniikka on lähellä tatuointia, mutta pigmentoinnissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen. Väri haalistu ihosta oman uudistumisprosessin kautta pois n. 1-3 vuodessa. Haalistumisen nopeus vaihtelee ihotyypistä riippuen. Pigmentoinnin suunnittelu on tarkkaa työtä, joka tehdään aina yhteistyössä asiakkaan sekä pigmentointiammattilaisen kanssa. Asiakkaan toiveita noudatetaan aina muotoa ja väriä myöten.

Hyvä ja luonnollinen pigmentointi saavutetaan huolellisen esipiirroksen avulla. Esipiirroksessa haetaan toivottu malli ja oikea väri. Pigementoinnin ensikäsittely kestää alueesta riippuen 1-2 tuntia. Toinen käsittely tehdään yleensä noin neljän viikon kuluttua. Viimeistään toinen käsittely tulee tehdä kolmen kuukauden sisällä ensikäsittelystä. Asiakas saa aina käsittelyn jälkeen kotihoito-ohjeet. Käsittely saattaa aiheuttaa lievää punoitusta, turvotusta ja kirvelyä.

Etsitkö helpotusta arkeen ja juhlaan? Onko aamusi kiireinen? Kestopigmentoinnilla näytät huolitellulta joka tilanteessa. Soita ja kysy lisää: 045-130 2123 Galleriasta löydät kuvia tekemistäni pigmentoinneista.

Intialainen päähieronta on tuhat vuotta vanha Intiasta kotoisin oleva itsehoidon muoto, joka perustuu ayurvedaan. Istualtaan tehtävä hoito on äärimmäisen rentouttava. Aluksi hoidossa käsitellään yläselkä ja hartiat, sitten kallonpohja ja päänahka ja lopuksi kasvot. Intialaisesta päähieronnasta on saatu hyviä tuloksia mm. pää- ja hartiasärkyyn, migreeniin (kohtaus ei saa olla hoitotilanteessa päällä), stressiin ja unettomuuteen. Se rauhoittaa ja parantaa keskittymiskykyä. Elvyttää verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista. Hoito kestää 30min.

Timanttikuorinta on erittäin tehokas kuorinta kasvoille. Siinä nostetaan iho alipaineimun avulla timanttipintaista hoitopäätä vasten, mikä aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Timanttikuorintaa voidaan käyttää esimerkiksi juonteisiin, arpiin, pigmenttihäiriöihin ja paksuun, tukkoiseen ja elottomaan ihoon. Hoito on kivutonta ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää kirkkaammalta, nuoremmalta ja raikkaalta. Usein sarjahoito on suositeltavaa pysyvien hoitotulosten saamiseksi. Hoitoa tehdään syys-talviaikaan pigmenttihäiriöiden estämiseksi.

Tuotteet

Phytomer-kauneudenhoitomaailma perustuu luonnon ja meren monimuotoisuuteen ja rikkauksien väliseen tasapainoon. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa on Phytomer-kauneudenhoitofilosofian perusteena. Sen ansiosta merellisiä aineosia sisältävät hoitotuotteemme voivat tarjota jokaiselle naiselle juuri hänen elämäntapaansa, tarpeitaan ja toiveitaan vastaavia tuotteita.

p

Alessandro on Saksan johtavia rakennekynsi- ja käsihoitotuotevalmistajia

yli 15 vuoden kokemuksella. Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet ovat työskentelyn aikana täysin hajuttomat ja vahvistavat luonnollista kynttä jopa 80 %. Laajasta valikoimasta tippejä ja geelejä löytyy jokaiselle kynsityypille ihanteellinen ja kestävyyttä takaava vaihtoehto. Kynsiä saa myös värillisillä geeleillä ja koristeluilla. Kynsien laittoon varataan 1,5 tuntia ja huoltoon 3 – 5 viikon välein saman verran.

l

Alessandro Great Lashes -ripset takaavat upean tuuheat ja pitkät ripset. Ripset laitetaan yksitellen, mikä tekee ripsistä luonnolliset ja hennot. Asiakas saa itse valita minkä mittaiset ripset ovat. Ripsien laittoon varataan 1,5 tuntia aikaa ja huoltoon 2 – 4 viikon välein 45 min – 1 tunti.

 

Pedix-jalkojenhoitosarja tekee jalkojen hoidosta helpon, nopean ja tehokkaan. Tuotteiden hoitavat ainesosat huolehtivat jalkojen erityistarpeista ja hyvinvoinnista. Pedix-sarjasta löytyy ratkaisu kaikkiin jalkojen ongelmiin.

Laadukas Stagecolor-ammattisarja syntyi noin 30 vuotta sitten kauneudenhoidon ammattilaisten tarpeesta saada hyvä ja luotettava meikkisarja myös kosmetologeille. Suomen markkinoilla sarja on ollut jo yli kymmenen vuotta ja löydät Stagecolor-tuotteet kauneushoitoloista ja meikkistudioista kautta maan.

p

 

 

 

26.06.2022

Hyvää kesää

Kesän ajan hoitola suljettu pe-su....
26.11.2020

Suosituimmat hoidot

Suosituimmat hoidot lahjaksi tai itselle: Täydel...
26.11.2020

Lahjakortit

Nyt voit tilata lahjakortin postituksella kotiin t...
© 2011 VIP Kauneushoitola Kokkola. Design Heimovirta Oy.